BESTELLINGEN

Op de Venusberg

Hoeve verkoop

 


Op de Venusberg

Langeheidestraat 7

3560 LUMMEN

 

Email

peter@venusberg.be

 telefoon

013 30 84 48

 
 
 
 
 
pakket varkensvlees 5 à 7 kg aan 13,50 euro/kg
Houd me op de hoogte via een nieuwbrief.
 
 
 

extreem outdoor

voordeelpakket

varkensvleeseen voordeelpakket van 5 à 7 kg aan 13,50 euro/kg


gevarieerd assortiment* met o.a. kotelet (per 2 verpakt), kleine chipolataworstjes (per 4 verpakt), hamburger (per 2 verpakt), spek, gehakt, hespenlapjes, stoofvlees. Alles vers bereid en vacuüm verpakt door onze keurslager. De pakketten worden gewogen bij afhalen. De samenstelling gebeurt door Boer Peter en kan licht wijzigen bij iedere slacht.
Via het contactformulier op deze pagina kan je het vlees van onze varkens, kalkoenen of kippen bestellen. Wij verkopen enkel het vlees van onze eigen dieren dus zolang de voorraad strekt. Denk eraan zuinig met je vleesverbruik om te gaan. 


Het gewicht van onze hoenders varieert: een kip weegt gemiddeld 2 à 3 kg, een kalkoen weegt tussen 5 en 11 kg. Het gewicht koud geslacht aan de haak is het gewicht dat we aanrekenen. Let op: onze kippen en kalkoenen zijn uitverkocht! De eerste kippen zul er zijn in juni 2020. Op de kalkoenen is het wachten tot december.


Gelukkig is er heel het jaar rond regelmatig vers varkensvlees!

Ons varkensvlees is verkrijgbaar in een groot of klein pakket, het gewicht varieert iedere keer mee met het slachtgewicht van de dieren. Hierin een assortiment van buiten gekweekt kwaliteitsvlees dat versneden en bereid werd door een keurslager. Het vlees wordt netjes verpakt en niet-ingevroren verkocht. Onze volgende verkoopdag gaat door in de tweede week van januari. De juiste datum wordt tijdig aan de bestellers doorgegeven.


Bestellen doe je via onderstaand formulier of via telefoon op 013/30 84 48. Wegens al het buitenwerk zijn we overdag moeilijk telefonisch bereikbaar.

Na bestelling ontvang je een betaalverzoek en informatie over het afhalen van de verse vleesproducten.


Je bent dan meteen een VRIEND van de VENUSBERG en blijft zo op de hoogte van de gebeurtenissen op de natuurboerderij.

© All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren